Asahi Nordic

Ta­pah­tu­mia ja kou­lu­tuk­sia

Lähde mukaan Risto Lehdon ja Asahi Nordicin tapahtumiin.

selän terveys

24.10. Asahi Lai­ti­las­sa

 Tule tutustumaan suomalaiseen asahiin. Asahi Nordic järjestää asahin workshopin Laitilassa ja aiheena on asahi ja uudet liikunnan suositukset. Asahi on monipuolista terveysliikuntaa, joka perustuu tutkittuun tietoon liikunnan vaikutuksista terveyteen. Tule tutustumaan asahiin yhdessä harjoitellen. Saat hyviä vinkkejä omaan hyvinvointiisi. Saat myös tietoa, miten kouluttautua terveysliikunta-asahin ohjaajaksi.
Ohjaajina Asahi Nordicin pääkouluttaja Risto Lehto, B-ohjaaja Kirsi Vainio sekä C-ohjaaja Katja Kataja. Hinta on 40 euroa ja voit maksaa kortilla, Edenredin, Smartumin tai Epassin palveluilla tai myös käteisellä.

tasapaino

7.11. Asahi-päivä Luvialla

Tule tutustumaan suomalaiseen asahiin. Asahi Nordic järjestää asahin workshopin Luvialla ja aiheena on suomalainen asahi terveysliikuntana. Asahi on monipuolista terveysliikuntaa, joka perustuu tutkittuun tietoon liikunnan vaikutuksista terveyteen.
Tule tutustumaan asahiin yhdessä harjoitellen. Saat hyviä vinkkejä omaan hyvinvointiisi. Saat myös tietoa, miten kouluttautua terveysliikunta-asahin ohjaajaksi.

Ohjaajina Asahi Nordicin pääkouluttaja Risto Lehto, B-ohjaajat Kirsi Vainio ja Pirkkö Mäkinen.

ILMOITTAUDU ENNAKKOON https://forms.gle/6VDFQU8BuqcY4vAL8

Hinta on 40 euroa ja voit maksaa kortilla, Edenredin, Smartumin tai Epassin palveluilla tai myös käteisellä.
Voit ostaa myös verkkokaupasta https://asahi.mycashflow.fi/product/9/asahi-workshop

selkä

14.11. Asahi Kuopiossa

Tervetuloa tutustumaan suomalaiseen terveysliikuntaan asahiin. Asahi Nordic on suomalaisen asahin yhdistys ja koulutusjärjestelmä. Kiinnostaako sinua oma ja läheistesi hyvinvointi? Haluatko oppia helpon ja tehokkaan terveysharjoituksen? Kenties olet kiinnostunut kouluttautumaan terveysliikunnan ammattilaiseksi. Asahi Nordicin pääkouluttaja Risto Lehto saapuu esittelemään asahia. Harjoitellaan yhdessä ja tutustutaan asahiin. Tapahtuma sopii sekä uusille kiinnostuneille että aikaisemmin harjoitelleille. Tule tutustumaan, miten asahi sopii yhteen uusien UKK-instituutin julkaisemien terveyssuositusten kanssa.
Hinta on 40 € ja voit maksaa kortilla, Smartumin, Edenredin tai Epassin palveluilla. Myös käteinen käy.

selän terveys

Asahin oh­jaa­ja­tun­nit

Oh­jaa­jil­le suunnatut rää­tä­löi­dyt tunnit

Asahi Nordicin pääkouluttaja Risto Lehto ohjaa Turussa syyskaudella neljä ohjaajaharjoitusta. Tule mukaan ja pidetään ohjaajatunti. Näin voit kerrata asahia ja harjoitella itsekin. Tunnilla käydään läpi sarjoja, pohditaan hiukan yksityiskohtia. Näin saat oppia tehokkaasti ryhmällesi ja omaan asahiisi.
Osallistu ja kehitä osaamistasi. Hinta on 15 euroa/kerta tai kaikki syksyn treenit ennakkoon yhteensä 40 euroa.

Huom! Ilmoittaudu ennakkoon ostamalla verkkokaupasta https://doandwear.mycashflow.fi/product/51/asahi-ohjaajatunnit tai viestillä risto@ristolehto.net. Tapahtuma on pienryhmätilassa.
Mukaan mahtuu max. 10 henkeä.

16.9. klo 17.30
7.10. klo 17.30
4.11. klo 17.30
2.12. klo 17.30

Yh­teys­tie­dot

Doandwear Risto Lehto tmi

Jaluskatu 3 D 22, 20540 Turku

risto@ristolehto.net

Tietosuojaseloste