Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Risto Lehto on asahiohjaaja ja kouluttaja

Olen Asahi Nordic -järjestelmän kouluttaja ja yhdistyksen varapuheenjohtaja

 

Risto LehtoRisto Lehto

 

Hienoa kun tulit tutustumaan minuun ja palveluihini. Ohjaan Asahi-tunteja ja välitän Shaolin dojon tiloja sekä palveluja.

Asahi

Asahin peruskurssilla olin vuonna 2015. Minulla on asahin A1-kouluttaja/ohjaajalisenssi. Ohjaan Asahia Turussa Shaolin dojolla sekä sen kautta myös Turun kaupungin ryhmille. Olen Asahi Nordic ry:n hallituksen varapuheenjohtaja.

Asahi on terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Perusliikeharjoituksessa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa.

Asahi Nordic on Asahiharrastajille ja ohjaajille perustettu yhdistys. Toimin Asahi Nordic ry:n kannatustuotteiden suunnittellijana ja myyjänä. Tutustu Asahi Nordic -tuotteisiin.

UKK-kävelytestit

Testaan kuntosi UKK-instituutin 6 minuutin kuntotestillä. Teen testin ja sen jälkeen saat neuvoja liikunnan aloittamiseen.

 

Terveysliikuntaa ja budoa sekä tuotemyyntiä

Olen Shaolin dojon salivastaava sekä markkinointihenkilö. Olen Turku Aikikai ry:n puheenjohtaja.

Olen Asahi Nordic ry:n hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja. 

Harrastan aikidoa ja olen siinä saavuttanut 3. danin mustan vyön. Ohjaan aikidoharjoituksia n. 2-3 kertaa viikossa. Ohjaan Shaolin dojolla Asahia ja olen Asahin A1-tason ohjaajakouluttaja.

Ohjaukset:

  • Asahi Nordic ry:n asahikouluttaja
  • Asahin intensiivipäivät
  • Asahin workshopit
  • Asahi-ohjaaja, Asahi Nordic A-kouluttajalisenssi
  • Turku Aikikai / Shaolin dojo - aikidon aikuisryhmät aloittelijoista kokeneisiin
  • Shaolin dojo - Asahiohjaus
  • Turun kaupunki - Asahiohjaus sekä kuntoaikido-ohjaus
  • erilaiset yritys- ja urheiluseuraohjaukset

Shaolinin sali

Toimin Shaolinin salivastaavana sekä markkinointihenkilönä. Välitän salin palveluja kuten kursseja, salivuokrausta, tapahtumia.

Aikidoa harrastajana ja ohjaajana

Olen aloittanut aikidon vuonna 1994 Turussa Turku Aikikai ry:ssa. Sitä ennen harjoittelin nelisen vuotta karatea. Suoritin vuonna 2010 aikidossa 1. danin mustan vyön. Vuonna 2017 suoritin 3. danin. Aloitin aikidon aloittelijakurssien ohjauksen vuonna 2010. Lisäksi aloin ohjaamaan muitakin ryhmiä ja viimeiset viisi vuotta olen ohjannut aikuisten erilaisia ryhmiä keskimäärin kolme kertaa viikossa.

Olin Turku Aikikai ry:n puheenjohtajana vuodesta 2011-2019 . Tällä hetkellä olen yhdistyksen hallituksen jäsen ja rahastonhoitaja. Lisäksi olen Shaolin dojon salivastaava sekä markkinointihenkilö. Hoidan salin palvelujen ja tilojen myyntiä ja vuokrausta.

Ammattilainen apunasi

Tilaa mainosvaatteet sekä vaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan

Välitän paidat ja muut asusteet painatuksella kokemuksella ja luotettavien yhteistyökumppanien kanssa. Voit luottaa tekniseen laatuun niin tuotteissa kuin painatuksissa. Kokemukseni graafisena suunnittelijana takaa, että painatus on laadukasta. Voin myös ideoida sinulle oman logon tai muun painoaineiston. Näin saat seurallesi ainutlaatuisen tunnuksen.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?