etusivuban-me.jpg

Asahi-ohjaaja ja -kouluttaja terveysliikunnan asialla


Asahi

Asahin peruskurssilla olin vuonna 2015. Minulla on asahin A2-kouluttajalisenssi eli olen Asahi Nordicin pääkouluttaja. Ohjaan Asahia Turussa Shaolin dojolla ja myös muualla Turussa sekä tilauksesta myös yrityksille ja muile ryhmille. Voit tilata ohjauksia yritystapahtumiin, liikunnallisiin tapahtumiin ja vaikka lajiesittelyksi.  Lue lisää


Tutustu myös, miten Risto ja hänen lajinsa ovat näkyneet mediassa.


Asahi Nordic ry - terveysliikunta-asahin yhdistys.

Olen Asahi Nordic ry:n hallituksen puheenjohtaja. Minut valittiin tehtävään 2.6.2020.

Asahi Nordic ry. on asahia edistävä yhdistys, jonka tavoitteena on saada suomalainen asahi koko kansan liikunnaksi.

Katso sivustolta lisää www.asahinordic.com


Asahi on terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. 

Se on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Perusliikeharjoituksessa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa.

Asahi Nordic on Asahiharrastajille ja ohjaajille perustettu yhdistys. Toimin Asahi Nordic ry:n kannatustuotteiden suunnittellijana ja myyjänä. Tutustu Asahi Nordic -tuotteisiin.


UKK-kävelytestit

Testaan kuntosi UKK-instituutin 6 minuutin kuntotestillä. Teen testin ja sen jälkeen saat neuvoja liikunnan aloittamiseen.


Terveysliikuntaa ja budoa sekä tuotemyyntiä

Olen Shaolin dojon salivastaava sekä markkinointihenkilö. 

Harrastan aikidoa ja olen siinä saavuttanut 3. danin mustan vyön. Ohjaan aikidoharjoituksia n. 2-3 kertaa viikossa. Ohjaan Shaolin dojolla Asahia ja olen Asahin pääkouluttaja (A2)


Ohjaukset:

  • Asahi Nordic ry:n asahikouluttaja
  • Asahin intensiivipäivät
  • Asahin workshopit
  • Asahi-ohjaaja, Asahi Nordic A-kouluttajalisenssi
  • Turku Aikikai / Shaolin dojo - aikidon aikuisryhmät aloittelijoista kokeneisiin
  • Shaolin dojo - Asahiohjaus
  • Turun kaupunki - Asahiohjaus sekä kuntoaikido-ohjaus
  • erilaiset yritys- ja urheiluseuraohjaukset

Shaolinin sali

Toimin Shaolinin salivastaavana sekä markkinointihenkilönä. Välitän salin palveluja kuten kursseja, salivuokrausta, tapahtumia.


Aikidoa harrastajana ja ohjaajana

Olen aloittanut aikidon vuonna 1994 Turussa Turku Aikikai ry:ssa. Sitä ennen harjoittelin nelisen vuotta karatea. Suoritin vuonna 2010 aikidossa 1. danin mustan vyön. Vuonna 2017 suoritin 3. danin. Aloitin aikidon aloittelijakurssien ohjauksen vuonna 2010. Lisäksi aloin ohjaamaan muitakin ryhmiä. Ohjaan aikuisten erilaisia ryhmiä keskimäärin kolme kertaa viikossa.

Olin Turku Aikikai ry:n puheenjohtajana vuodesta 2011-2019 . Tällä hetkellä olen yhdistyksen hallituksen jäsen ja rahastonhoitaja. Lisäksi olen Shaolin dojon salivastaava sekä markkinointihenkilö. Hoidan salin palvelujen ja tilojen myyntiä ja vuokrausta.

Yhteystiedot

Doandwear Risto Lehto tmi

Jaluskatu 3 D 22, 20540 Turku

risto@ristolehto.net

Tietosuojaseloste