Risto liikuttaa sinuakin!
Aloitetaan yhdessä liikunnallinen elämäntapa!

Liikunnan ohjausta sekä koulutusta

 Onko liikunta jäänyt? Oletko ajatellut aloittaa uudelleen? Pohditaan yhdessä ratkaisuja, miten voit aloittaa.
Olen suomalaisen terveysliikunta-asahin ohjaaja ja pääkouluttaja sekä UKK-instituutin koulutuksen käynyt elintapaohjaaja.
Toimin omalla salillani Hyvinvointikeskus Lähteellä, Puutarhakatu 45 B, 20100 Turku.

Toimintani liikunnanohjaajan perustuu UKK-Instituutin liikuntasuosituksiin. Ohjaan sinulle kuntoliikuntaa ja suomalaista asahia eli terveysliikuntaa.

Liikunta voi olla työhyvinvointia ja taukojumppaa, liikuntaneuvontaa ja personal trainer -palvelua. Liikuntaohjausta voin antaa sinulle henkilökohtaisesti tai osallistu ryhmäliikuntaan. 


Teen yhteistyötä mm. Turun kaupungin liikuntapalvelujen kanssa ja ohjaan mm. Leidit liikkeelle - ja Kunnon Äijät -ryhmiä. 

Olen Asahi Nordicin ohjaaja ja pääkouluttaja. Asahi on työhyvinvointia ja kehonhuoltoa. Asahi sopii senioriliikunnaksi iäkkäille.

Salin toimintaan kuuluu asahin lisäksi myös muita terveysliikunnan palveluja, koulutusta sekä elintapaohjausta. Tilassa on myös sauna- ja juhlatila, jota vuokraamme. 


Aloita suomalainen asahi!


Asahi on terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Pe¬rus¬lii¬ke¬har¬joi¬tuk¬ses¬sa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa


Tutustu asahiin.


Tilaa ammattitaitoinen ohjaaja Risto Lehto


Oletko järjestämässä tapahtumaa yrityksellesi? Haluatko toimipisteesi ammattitaitoisesti ohjattua terveysliikuntaa?
Risto Lehto ohjaa yritystapahtumia niin työhyvinvointiin kuin päivittäiseen työkyvyn ylläpitoon. Työhyvinvointitapahtuma voi olla terveysliikunta-asahiharjoittelua sekä luentoa terveyteen liittyvästä aiheesta. Tutustu erilaisiin ohjelmiin, joita tarjoan.


Tilaa itsellesi, yrityksellesi, ryhmällesi asahia


Ota yhteyttä ja tilaa itsellesi asahiesittely tai vakiotunti. Kysy myös työhyvinvointiohjausta tapahtumiisi.
Ohjaan asahia sekä opetan lajin perusteita. Lisäksi myyn Asahi Nordic ry:n lajituotteita kuten hupparit, t-paidat jne.
Tutustu asahiin www.asahinordic.com.
Ota yhteyttä!
Soita minulle numeroon 040 554 3954 tai laita viestiä risto@ristolehto.net.