asahikansiwww-me.jpg

Aloita asahin har­joit­te­lu. 

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, joka perustuu länsimaisen lääketieteen tutkittuun tietoon. 

Ohjaustiedot löydät ohjaukset-sivulta.

Asahissa ei ole uskomuksiin perustuvia väitteitä tai uskonnollista vieraan kulttuurin taustaa. Asahin on yksinkertaisesti terveysliikuntaa ja liikuntahoitoa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Pe­rus­lii­ke­har­joi­tuk­ses­sa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa.

Asahi soveltuu niin ikääntyville, raskaana oleville, kuin nivel-ja selkävaivoista kärsiville. Huonokuntoiset ja ylipainoiset pääsevät mukaan jo ensimmäisessä harjoituksessa, kukin voimiensa mukaan. Asahin hitaat ja venyttävät liikkeet sopivat erinomaisesti urheilijoille palauttavana harjoituksena treenien jälkeen.


Katso asahitunnit ohjaukset-sivulta.


Tutustu asahivideoihini

Asahi on turvallinen kuntoilumuoto, eikä sen harjoittelussa ole havaittu haittavaikutuksia – ei myöskään polvikipuja, joita toisinaan esiintyy tai chi-harjoittelun yhteydessä. Harrastajilta saadun palautteen mukaan asahi on lieventänyt, ja toisinaan jopa kokonaan poistanut muun muassa: olkapäähän liittyviä kiputiloja, niska-hartia alueen vaivoja, nivelkipuja, selkävaivoja, verenpainetautia ja stressiä.


Olen koulutettu Asahi-ohjaaja ja kuulun Asahi Nordic ry:n. Ohjaan Asahia Turussa Shaolin dojolla ja lisäksi tilauksesta.  Pidän myös aloittelijakursseja asahista kiinnostuneille.


Katso kalenterista, missä voit osallistua asahitunneilleni.


Tule mukaan tunneille osoitteeseen Linnankatu 61, Turku. Paikka on Shaolin ja päivät torstai klo 17.30-18.15 ja sunnuntai klo 11.15-12.00.


Tilaa Asahi-tuotteet verkkokaupasta.

Takit, hupparit, t-paidat ja muut asahituotteet voit ostaa verkkokaupasta.


Haluatko tilata Asahi-tunnin?

Asahi-tunnin sisällön suunnitteluun menee aikaa n. 1-2 tuntia. Lisäksi on huomioitava mahdolliset matkakulut, jos tunti ohjataan asiakkaan tiloissa.


Tutustu esimerkkeihin palvelujen hinnoista.

Esimerkiksi tunnin ohjauksen lisäksi tulee ryhmästä riippuen 1-2 tuntia suunnittelutyötä.

Jos olet kiinnostunut vakiotunneilla käymisestä, tutustu Shaolin dojon Asahi-tunteihin.


Tutustu Asahin terveysvaikutuksiin Asahi Nordicin sivuilta. Asahi on suomalaisten kehittämä laji ja sen lääketieteellisen tiedon takaa sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen.


Missä voi harjoitella Asahia?

Tule mukaan Shaolin dojolle torstaisin klo 17.15-18.00 ja sunnuntaisin klo 11.15-12.00.

Tiedustele tai tilaa Asahi.

Yh­teys­tie­dot

Doandwear Risto Lehto tmi

Jaluskatu 3 D 22, 20540 Turku

risto@ristolehto.net

Tietosuojaseloste