tasapaino

Aloita suo­ma­lai­nen asahi 

Olen Asahi Nordic -järjestelmän pääkouluttaja. Vastaan ohjaajien ja kouluttajien koulutuksesta.

Olen terveysliikunnan osaaja ja teen yhteistyötä suomalaisen asahin kehittäjien valmentaja Ilpo Jalamon sekä sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähösen kanssa.


Asahilla on Turussa oma sali

Asahia voit harjoitella Turussa osoitteessa Puutarhakatu 45 B. Tuntien lisäksi voit myös käydä peruskursseilla tai kouluttautua ohjaajaksi.

Lue lisää salistamme Hyvinvointikeskus Lähteestä.


Aloita sinäkin asahi

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, joka perustuu länsimaisen lääketieteen tutkittuun tietoon. 


Ohjaustiedot löydät ohjaukset-sivulta.

Asahissa ei ole uskomuksiin perustuvia väitteitä tai uskonnollista vieraan kulttuurin taustaa. Asahin on yksinkertaisesti terveysliikuntaa ja liikuntahoitoa. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Pe­rus­lii­ke­har­joi­tuk­ses­sa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa.

Asahi soveltuu niin ikääntyville, raskaana oleville, kuin nivel-ja selkävaivoista kärsiville. Huonokuntoiset ja ylipainoiset pääsevät mukaan jo ensimmäisessä harjoituksessa, kukin voimiensa mukaan. Asahin hitaat ja venyttävät liikkeet sopivat erinomaisesti urheilijoille palauttavana harjoituksena treenien jälkeen.


Katso asahitunnit ohjaukset-sivulta.


Tutustu asahivideoihini

Asahi on turvallinen kuntoilumuoto, eikä sen harjoittelussa ole havaittu haittavaikutuksia – ei myöskään polvikipuja, joita toisinaan esiintyy tai chi-harjoittelun yhteydessä. Harrastajilta saadun palautteen mukaan asahi on lieventänyt, ja toisinaan jopa kokonaan poistanut muun muassa: olkapäähän liittyviä kiputiloja, niska-hartia alueen vaivoja, nivelkipuja, selkävaivoja, verenpainetautia ja stressiä.


Olen Asahi Nordicin pääkouluttaja.  Ohjaan Asahia Turussa omalla salillamme Hyvinvointikeskus Lähteessä ja lisäksi tilauksesta.  Pidän myös aloittelijakursseja asahista kiinnostuneille.


Katso kalenterista, missä voit osallistua asahitunneilleni.


Tilaa Asahi-tuotteet verkkokaupasta.

Takit, hupparit, t-paidat ja muut asahituotteet voit ostaa verkkokaupasta.


Haluatko tilata Asahi-tunnin?

Asahi-tunnin sisällön suunnitteluun menee aikaa n. 1-2 tuntia. Lisäksi on huomioitava mahdolliset matkakulut, jos tunti ohjataan asiakkaan tiloissa.


Tutustu esimerkkeihin palvelujen hinnoista.

Esimerkiksi tunnin ohjauksen lisäksi tulee ryhmästä riippuen 1-2 tuntia suunnittelutyötä.

Jos olet kiinnostunut vakiotunneilla käymisestä, tutustu Asahi-tunteihin.


Tutustu Asahin terveysvaikutuksiin Asahi Nordicin sivuilta. Asahi on suomalaisten kehittämä laji ja sen lääketieteellisen tiedon takaa sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen.


Missä voi harjoitella Asahia?

Tule Lähde Hy­vin­voin­ti­kes­kuk­seen. Meillä on mahdollista harjoitella asahia viisi kertaa viikossa sekä myös yksityisopetuksena. Kysy myös yrityspalveluja.

Asahia harjoitellaan omalla salillamme Puutarhakadulla. Lue lisää Lähde Hyvinvointikeskus.

Tiedustele tai tilaa Asahi.

Asahi-kurssit

Tule mukaan asahiin ja aloita suomalainen terveysliikunta. Järjestän myös kursseja, joissa saat tietoa terveydestäsi ja opit asahia.

asahi

Asahi Tutuksi 

Asahi Tutuksi -tapahtuma on n. 2-3 tuntia kestävä asahin esittelytapahtuma, jossa pääset tutustumaan suomalalaiseen asahi-terveysliikuntaan. Tapahtumia järjestetään eri puolilla Suomea. Seuraa tapahtumakalenteria ja Facebookia.

asahi peruskurssi

Asahi pe­rus­kurs­si

40 € (sis. alv 24 %)

Asahi peruskurssi on hyvä sisääntulokurssi asahiin. Järjestän kursseja Turussa salillani sekä myös verkossa.  Kurssilla opit asahin 1. sarjan sekä asahiin liittyvää terveystietoa. 


Osta kurssi verkkokaupasta!

ohjaajakoulutus

C-oh­jaa­ja­li­sens­si

380 € (sis. alv 24%)

Kurssin kesto on 12 tuntia ja voit käydä sen myös verkossa.  C-ohjaaja voi jo toimia itsenäisenä yrittäjänä ja ohjata asahia omana toimintanaan. C-ohjaaja voi ohjata vain asahin 1- ja 2. sarjaa.


Osta C-lisenssikurssi

Osta verkkokurssi

ohjaajakoulutus

B-oh­jaa­ja­li­sens­si

380 € (sis. alv 24%)

B-ohjaajataso on täydellinen ohjaajataso eli voit ohjata kaikkia asahin kolmea sarjaa. 

Ohjausten lisäksi voit pitää Asahi peruskurssi -tuotetapahtumia alueellasi.

B-lisenssi edellyttää ensin C-lisenssin koulutusta.


Osta B-lisenssikurssi

Yh­teys­tie­dot

Doandwear Risto Lehto tmi

Jaluskatu 3 D 22, 20540 Turku

risto@ristolehto.net

Tietosuojaseloste