Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

29.2. Asahin perusteet -kurssi Turussa

Tule mukaan terveysliikunta-asahin peruskurssille ja aloita terveellinen, suomalainen terveysliikunnan laji. Kurssin aikana opimme, miten asahi toimii ja miten se vaikuttaa. Asahi perustuu siis tutkittuun tietoon.

Kurssi on siis lauantaina 29.2. osoitteessa Linnankatu 61, Turku ja Shaolinin sali. Kurssi alkaa klo 12.15. Kurssin hinta on 40 euroa. Voit maksaa kortilla, liikuntaseteleillä tai käteisellä.

Laita viestiä risto@ristolehto.net tai täytä lomake sivun alareunasta.

Lue lisää asahista sivulta www.asahinordic.com.

Lisää tietoa salista löydät osoitteesta www.shaolin.fi

 asahiasahi

Aloita Asahin harjoittelu

Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Perusliikeharjoituksessa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. 

Asahi soveltuu niin ikääntyville, raskaana oleville, kuin nivel-ja selkävaivoista kärsiville. Huonokuntoiset ja ylipainoiset pääsevät mukaan jo ensimmäisessä harjoituksessa, kukin voimiensa mukaan. Asahin hitaat ja venyttävät liikkeet sopivat erinomaisesti urheilijoille palauttavana harjoituksena treenien jälkeen. 

 

Tutustu asahivideoihini

Asahi on turvallinen kuntoilumuoto, eikä sen harjoittelussa ole havaittu haittavaikutuksia – ei myöskään polvikipuja, joita toisinaan esiintyy tai chi-harjoittelun yhteydessä. Harrastajilta saadun palautteen mukaan asahi on lieventänyt, ja toisinaan jopa kokonaan poistanut muun muassa: olkapäähän liittyviä kiputiloja, niska-hartia alueen vaivoja, nivelkipuja, selkävaivoja, verenpainetautia ja stressiä.

Olen koulutettu Asahi-ohjaaja ja kuulun Asahi Nordic ry:n. Ohjaan Asahia Turussa Shaolin dojolla ja lisäksi tilauksesta.  Pidän myös aloittelijakursseja asahista kiinnostuneille.

Katso kalenterista, missä voit osallistua asahitunneilleni.

Tule mukaan tunneille osoitteeseen Linnankatu 61, Turku. Paikka on Shaolin ja päivät torstai klo 17.30-18.15 ja sunnuntai klo 11.15-12.00.

Kalenterista näet muut asahiohjaukseni.

Tilaa Asahi-tuotteet verkkokaupasta.

Takit, hupparit, t-paidat ja muut asahituotteet voit ostaa verkkokaupasta.

Haluatko tilata Asahi-tunnin?

Asahi-tunnin sisällön suunnitteluun menee aikaa n. 1-2 tuntia. Lisäksi on huomioitava mahdolliset matkakulut, jos tunti ohjataan asiakkaan tiloissa.

Tutustu esimerkkeihin palvelujen hinnoista

Esimerkiksi tunnin ohjauksen lisäksi tulee ryhmästä riippuen 1-2 tuntia suunnittelutyötä.

Jos olet kiinnostunut vakiotunneilla käymisestä, tutustu Shaolin dojon Asahi-tunteihin.

Tutustu Asahin terveysvaikutuksiin Asahi Nordicin sivuilta. Asahi on suomalaisten kehittämä laji ja sen lääketieteellisen tiedon takaa sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri Yrjö Mähönen.

Missä voi harjoitella Asahia?

Tule mukaan Shaolin dojolle torstaisin klo 17.15-18.00 ja sunnuntaisin klo 11.15-12.00. 

Tiedustele tai tilaa Asahi.

Asahi

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?